Igrice

igrice na komputer

Igrice je odlična opcija posebno za zabavu dece. Najvažnije je da se deca upoznaju sa pravim sadržajem dok provode vreme na ovim igrice sajtovima. Zato što mnogi sajtovi igrice imaju sadržaj koji može negativno uticati na obrazovanje i razvoj dece. Ovim člankom donosimo vam sjajne vesti! Pre svega, pripremamo sajt igrice besplatne za decu za Srbiju. Sajt je trenutno u fazi kodiranja i nakon što srpski projekat bude završen, pripremićemo sličan sajt besplatne igre za decu za Hrvatsku. Ceo projekat će pripremiti ServiceWorke.RS i Mozilla tim. Okupićemo edukativne igrice za decu.

Besplatne igrice

Sve igrice na našem igrice sajtu će biti besplatne. Cilj nam je da obezbedimo pouzdan sadržaj za mame i tate. Naše igrice ćemo kreirati od sadržaja koji je odobrio Google tim. Igrice će uskoro biti uživo na našem portalu ServiceWorke.RS.

Igrice za decu

Za decu zabava i igranje igrice na računaru može biti ista stvar. Pripremamo igrice od 3 do 103 godine u najboljim kategorijama kako bi deca imala pristup najboljim igrama. Spremamo posebnu kategoriju za dečake. Pored toga, pripremamo specijalnu kategoriju igrice za devojčice. Oni će moći da igraju sve igrice bez ikakve pretplate ili naknade. Pripremamo i posebnu kategoriju igrica za dvoje kako bi dvoje dece moglo da se igraju zajedno.

Igrice za devojcice

I ja imam ćerku. Zato posebnu pažnju posvećujem kategoriji igrice za devojčice. Očevi koji imaju ćerke poput mene znaju koliko ih volimo :) Možete pustiti mašti na volju dok igrate sve ove izvanredne igrice za devojčice. Upustite se u uzbudljive avanture, dizajnirajte kul odeću, pomozite u medicinskim klinikama i usavršite svoje muzičke veštine. Takođe možete organizovati piknike, raditi u bašti i još mnogo toga kao tim sa Hazel, koja je veoma popularna u igricama Babi Hazel. Osim toga, imamo bezbroj igara za preobrazbu, igrice princeza i igrice vatre i vode! Mogućnosti su beskrajne u ovoj sjajnoj kolekciji besplatnih onlajn igara.

Igrice za dvoje

Pripremamo seriju vatra i voda za igrice za dvoje. Garantujem vam da će to biti vaša omiljena igrica za dvoje. Trenutno je na prvom mestu na listi najigranijih igrica. Dominirajte nad drugim igračima u društvenim igrama, MMO igrama, strateškim igrama, pa čak i društvenim igrama u ovoj sjajnoj kolekciji igara za 2 igrača. Možete se udružiti sa prijateljem ili se boriti protiv njih do smrti u ovim besplatnim onlajn igrama. Preuzmi kontrolu nad tenk i uništi njihove tenkove pre nego što oni tvoje pretvore u otpad. Ako više volite da sarađujete nego da se upuštate u intenzivnu borbu, pogledajte da li možete da se nosite sa pljačkom u igricama Monei Movers. Uronite na teren u košarkaškim utakmicama ili jedni na druge u borbenim utakmicama! Mnogo je zabave u ovim neverovatnim onlajn igrama!


Friv igrice

Friv igrice su trenutno jedna od najpopularnijih kategorija igara među decom. Definitivno veoma zabavne i pune akcije friv igrice online će biti predstavljene na našoj internet stranici. Štaviše, čekaće vas najmanje 250 friv igrica!

Igrice za telefon

Sve igrice koje možete igrati na našem sajtu biće kompatibilne sa igrice za telefon. Vodimo računa o sve većoj upotrebi mobilnog interneta u svetu.

Igrice od 3 do 103 godine

Kada se deca igraju, često žele da se njihovi roditelji igraju. To je zato što naša deca žele da podele nešto sa svojim roditeljima. Igrice od 3 do 103 godine sve naše igrice će se moći igrati.